Ny elev

INFO TIL DIG DER STARTER PÅ VIBORG GYMNASIUM

Du kan se din klasse og dit skema for den første uge på skolens intranet Lectio, som du finder via et link på vores hjemmeside. Du vil modtage en kode til Lectio pr. sms umiddelbart inden skolestart.

Praktisk info

Vi har som udgangspunkt undervisning hver dag kl. 8.00-15.00, og du kan derfor ikke forpligte dig til fritidsjob og lignende indenfor dette tidsrum.

Skal du bruge offentlig transport til skolen, kan du få et ungdomskort til bus og/eller tog. Det giver dig ret til at rejse mellem din skole og din bopæl – læs mere på www.ungdomskort.dk.

Informationer som studie- og ordensregler, informationer om ordbøger og lommeregner, SU, busplan m.m. kan findes på vores hjemmeside.

Ved skolestart skal der betales en undervisningsafgift på kr. 225,- som dækker forskellige undervisningsmidler, blandt andet adgang til et matematikprogram, online-ordbøger og download af Office 365.

2.g elle 2. HF skal du på studietur med klassen, og her vil der være en egenbetaling på max. kr. 3.500,-.

I løbet af din skoletid kan der komme enkelte ekskursioner, hvor egenbetalingen er kr. 90,- pr. dag, der dækker transport.