KUNST & DESIGN

Billedkunst B Design & Arkitektur C

Kunst & Design på Viborg Gymnasium

Fagpakken Kunst & Design på Viborg Gymnasium giver dig en unik mulighed for at udforske din kreativitet og åbner døren til en række spændende karriereveje inden for kunst, arkitektur og design. Med denne fagpakke kan du forberede dig til fremtidige karrierer som:

  • Designer
  • Designteknolog
  • Arkitekt/Indretningsarkitekt
  • Animator
  • Underviser
  • Pædagog
  • Kulturformidler
  • PR- og museumsmedarbejder og meget mere.

Fagpakken Kunst & Design samarbejder også med VIA Design i Herning, hvilket giver dig en unik mulighed for at udvide din horisont og dygtiggøre dig inden for dette kreative felt.

Hvis du brænder for kreative udfordringer og har interesse for kunst, arkitektur og design, er HF Kunst & Design det rette valg for dig. Her arbejder du i to år med praktisk, analytisk og teoretisk tilgang til kunst, arkitektur og design. Vores undervisning fokuserer på at udforske forskellige visuelle udtryksformer samt at undersøge historie og trends inden for kunst, arkitektur og design. Vi kombinerer teori med praksis ved at arbejde med konkrete produkter, cases og løsninger fra den virkelige verden, hvilket forbereder dig til en spændende karriere inden for den kreative sektor.

KUNST & DESIGN fagpakken

HVILKE FAG INDGÅR, OG HVAD GIVER FAGPAKKEN ADGANG TIL? 

Fag 1. HF   2. HF  
  1. semester 2. semester 3. semester 4. semester
Dansk A        
Engelsk B        
Kultur og samfundsfagsgruppe (KS)        
Naturvidenskabelig faggruppe (NF)        
Matematik C        
Praktisk/Musisk fag C *        
Billedkunst B        
Design & Arkitektur C        
Valgfag i 1. HF forår og 2. HF *        
Obligatoriske fag Fagpakkefag Valgfag
     

*) Det praktisk/musiske fag eller valgfaget i 1.hf på 2. semester skal være Billedkunst C

Hvis du gerne vil se, hvilke valgfag du kan vælge imellem, så kan du bygge din egen fagpakke med vores fagpakkeprogram. Du kan også gå til direkte adgangkortet.dk, og se, hvilke videregående uddannelser fagpakken giver adgang til.