Kære brobygningselev 

På Viborg Gymnasium har du mulighed for at prøve at gå på STX og HF og finde ud af, om det er den rigtige ungdomsuddannelse for dig. Vi introducerer dig til fagene i gymnasiet samt uddannelsernes indhold og opbygning. Du kommer også til at møde vores elever, som vil vise dig rundt på skolen og svare på alle dine spørgsmål om livet som gymnasieelev og ikke mindst om skiftet fra grundskolen og valget af gymnasiet.

Vi glæder os til at vise vores gymnasium frem, og vi vil gøre alt for at gøre dig klar til at vælge gymnasiet. Hvis du brobygger til stx-uddannelsen i 8. klasse, skal du gå til den fælles stx-brobygningshjemmeside, som er lavet i et samarbejde med Viborg Katedralskole, for at finde de relevante oplysninger om din brobygning.

Den første dag i brobygningen 

Den første gang, du møder på Viborg Gymnasium, bliver du og dine kammerater modtaget ved hovedindgangen, og I kan sætte jer bordene ved indgangen.

Efter en kort rundvisning på skolen og en introduktion til uddannelsestilbuddene på VG går undervisningen i gang.

Vores forventninger? 

Vi forventer, at du møder op og deltager aktivt i undervisningen. Du skal medbringe almindeligt skoleudstyr, og du velkommen til at medbringe en bærbar computer. På nogle brobygningsforløb skal du også medbringe idrætstøj, men det vil altid være på anden eller tredjedagen af brobygningen.

Skoledagens længde 

Undervisningen starter kl. 8.00, og vi slutter dagen kl. 13.15. Du har to pauser i løbet af dagen (9.30-9.50 og 11.20-11.45)

Skolens kantine 

Skolens kantine er åben hver dag. Her kan du købe frokost mv., men du er selvfølgelig også velkommen til at have din egen madpakke med.

Skemaer 

Hvis du skal brobygge til stx-uddannelsen i foråret 2024, kan du finde dit hold og dit skema via vores fælles stx-hjemmeside, som er lavet i et samarbejde med Viborg Katedralskole.

Hvis du skal brobyggge til hf-uddannelsen i foråret 2024, kan finde dit skema her, og du kan se på UnoUng, hvilke dage du skal være i brobygning på Viborg Gymnasium.

Følgende busser kører til Viborg Gymnasium

Fra trappetorvet: Busrute 1 og 2

Fra rutebilstationen: Busruter med Viborg Gymnasium/Gymnasiet

Kontakt 

Eventuelle spørgsmål vedr. brobygnings- og introduktionsforløbet kan rettes til uddannelsesleder Ole Mortensen på tlf.nr. 8667 1533 eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.