KLIMA & MILJØ

Biologi B Samfundsfag B

Klima og miljø på Viborg Gymnasium

Fagpakken Klima & Miljø på Viborg Gymnasium er din vej til at udforske og tackle verdens biologiske udfordringer. Denne fagpakke åbner døren til en bred vifte af potentielle karriereveje, herunder:

  • Jordbrugstekniker
  • Bioanalytiker
  • Sygeplejerske
  • Folkeskolelærer

Hvis du har en dyb interesse for de biologiske udfordringer, som vores verden står overfor, så er Klima & Miljø det rette valg for dig. Fagpakken fokuserer på at forstå både det individuelle niveau og kroppens funktioner samt samfundets rolle i at løse de udfordringer, vi står overfor. På fagpakken skal du arbejde med biologiske problemstillinger, menneskers forvaltning af jordens ressourcer og bæredygtig udvikling. Samtidig sætter vi fokus på, hvordan samfundet kan bidrage til at adressere de globale udfordringer, der præger vores verden i dag.

Med Klima & Miljø får du mulighed for at blive klar til en række sundheds- og samfundsfaglige uddannelser og forstå, hvordan man kan bidrage til at finde løsninger på nogle af verdens mest presserende problemer.

KLIMA & MILJØ fagpakken

HVILKE FAG INDGÅR, OG HVAD GIVER FAGPAKKEN ADGANG TIL? 

Fag 1. HF   2. HF  
  1. semester 2. semester 3. semester 4. semester
Dansk A        
Engelsk E        
Kultur og samfundsfagsgruppe (KS)        
Naturvidenskabelig faggruppe (NF)        
Matematik C        
Praktisk/Musisk fag C        
Biologi B        
Samfundsfag B        
Valgfag i 1. HF forår og 2. HF        
Obligatoriske fag Fagpakkefag Valgfag
     

Hvis du gerne vil se, hvilke valgfag du kan vælge imellem, så kan du bygge din egen fagpakke med vores fagpakkeprogram. Du kan også gå til direkte adgangkortet.dk, og se, hvilke videregående uddannelser fagpakken giver adgang til.