FORCE

Idræt B Psykologi C

Force på Viborg Gymnasium

Fagpakken Force på Viborg Gymnasium åbner døren til spændende karriereveje, der kræver en kombination af fysisk styrke, empatiske og socialpædagogiske evner. Med Force får du mulighed for at forfølge drømmen om at blive en del af uniformerede tjenester som officer i det danske forsvar, politibetjent eller falckredder.

Hvis du nærer en drøm om at indtræde i politiets rækker eller tjene som soldat, så er Force det rette valg for dig. Undervisningen i Force fokuserer på temaer, der har direkte relevans for disse karriereveje.

Force samarbejder også tæt med anerkendte institutioner som Idrætshøjskolen i Viborg og Operation Support Wing i Karup, hvilket giver dig en unik mulighed for at udvikle dine færdigheder og blive klar til en fremtid i disse brancher. Med Force får du en solid forberedelse til en spændende fremtid i uniform eller i servicefagene.

HVILKE FAG INDGÅR, OG HVAD GIVER FAGPAKKEN ADGANG TIL? 

Fag 1. HF   2. HF  
  1. semester 2. semester 3. semester 4. semester
Dansk A        
Engelsk B        
Kultur og samfundsfagsgruppe (KS)        
Naturvidenskabelig faggruppe (NF)        
Matematik C        
Praktisk/Musisk fag C *        
Idræt B        
Psykologi C        
Valgfag i 1. HF forår og 2. HF *        
Obligatoriske fag Fagpakkefag Valgfag
     

*) Det praktisk/musiske fag eller valgfaget i 1.hf på 2. semester skal være Idræt C

Hvis du gerne vil se, hvilke valgfag du kan vælge imellem, så kan du bygge din egen fagpakke med vores fagpakkeprogram. Du kan også gå til direkte adgangkortet.dk, og se, hvilke videregående uddannelser fagpakken giver adgang til.